Bewertungen von Hou Sing Hazerswoude-Rijndijk

Neue Beurteilungen

5.0
Michiel Kroon
Heute
A.J.M. Wegman
Gestern

Eten was niet lekker, smakeloos. Had om 17:15 bestelt, afhalen zou dan om 18:15 kunnen. Ik was daar om 18:10, Krijg ik te horen dat ze nog niet aan mijn bestelling waren begonnen.2 Pokebowls en een paar sushi. Geen wereld order. Zou 10 minuutjes nog duren. Geen probleem, dacht ik nog, kan gebeuren het is druk, maar om 19:00 zat ik nog daar op een bankje te wachten. Uit eindelijk kreeg ik mijn bestelling om 19:05 mee. Stond al achter de balie. Ik weet niet hoelang het daar gestaan heeft. Er kon geen sorry vanaf en werd eigenlijk nog af gesnauwd. Wat een asociaal personeel werkt daar eigenlijk ook. Ik kom hier niet meer terug. Kijk ook eens verder met reviews, het is een tijd echt wel ok geweest hier, maar de laatste tijd, zie reviews, gaat het hard achteruit. Ik heb daar bijna een uur gewacht op een afhaal bestelling. Bij Google reviews is het niet veel beter. In het bijna uur dat ik daar zat, waren er 3 bezorg orders verkeerd gegaan. Ik heb 0 excuses gekregen, toen ik verhaal

Jan
22 September 2023

Super snel en goed

Kooijman
22 September 2023
Jeroen
21 September 2023

Heerlijk en op tijd!

John
16 September 2023

Keurig op tijd en heel lekker gegeten thuis met 10 personen

Loes Regeling
16 September 2023

Het eten was lekker en lekker warm en mooi op tijd. Perfect.

Anoniem
12 September 2023

De kwaliteit van het vlees was niet zoals wij het gewend zijn. Er zat erg veel vet aan. Soms zelfs drillerig, om van te rillen.De saus was wel goed van smaak.

N Jansen
11 September 2023
Mark
9 September 2023

Heerlijke loempia, pangsit en babi pangang met zoetzure saus gegeten. Bezorging ook netjes op tijd. Complimenten aan kok(s) en bezorger!!

Ans van den Berg
7 September 2023

Was heel erg goed

Wilma Platteel
4 September 2023

Mooi op afgesproken tijd , en prima kwaliteit.

van Kampen
3 September 2023
Conny Reijngoudt
2 September 2023
Robin
26 August 2023

Goed eten. Helaas wel een stuk eerder klaar als aangegeven op de mail, en pas gebeld toen het al klaar was. Hierdoor was het niet zo warm meer.

Harskamp
21 August 2023

Altijd goed

JP Vijn
21 August 2023

Eten is prima. Ben wel teleurgesteld over de afhandeling. Eten was besteld 16:00 (af te halen) maar was pas om 16:25 klaar. Ik heb dus een tijd voor niks zitten wachten. Jammer, want als ik een afhaaltijd opgeef, verwacht ik dat het dan ook klaar staat.

Jolanda
21 August 2023

Heerlijk eten, online besteld en precies op juiste tijd bestelling klaar om op te halen

P
13 August 2023
Joop van Dijk
10 August 2023

Heerlijk verse babi pangang gegeten. Prima portie

Peter van Neijhof
7 August 2023

Voor 19 uur besteld maar pas om 20 uur geleverd.

NvanHaastregt
6 August 2023
Adrie van der Vis
6 August 2023

De smaak was goed, vonden het alleen niet erg warm dat was jammer

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ronald Nyhout
6 August 2023

Als vanouds. Uitstekende kwaliteit, zeer goed verzorgd, goede service.

Yvonne v Kampen
6 August 2023

Ik vind het altijd heerlijk maar t enige kaderlid dat als ik t kom halen, het Chinese menu altijd al klaar is, en de sushi nog (af)gemaakt moet worden. Het is altijd wel warm, maar t klopt niet als t menu al 25 min. klaarstaat en dan pas de rest mee krijg. Vandaag kreeg ik wel extra kroepoek mee, en het was erg druk met bestellingen. Desondanks blijf ik hier wel bestellen omdat t wel erg lekker en vers is..

Bemelmans
6 August 2023

Besteld voor 19.15, maar 3 kwartier!!! te laat bezorgd, zonder excuses

Toos
4 August 2023

Het eten was goed warm en smaakte heerlijk. Tevreden klant.

Denise
2 August 2023

Altijd goed bij Hou Sing!

Esther
31 Juli 2023

Eten was prima! Helaas weer mijn kroepoek vergeten te leveren -> sonde = weggegooit geld. Leveringstijd via mail, was ruim 75 min. Gelukkig kwam de bezorgen al binnen 55 min :)

Wilma
30 Juli 2023

Kwaliteit! Timing en bediening, perfect 👍

Leon
30 Juli 2023

Geen sambal bij geleverd pffff

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sandra
24 Juli 2023
Mon!que
23 Juli 2023

Op tijd geleverd en weer erg lekker zoals altijd

Maat
23 Juli 2023
Liesbeth Van Der Ven
23 Juli 2023

Bezorging was top en op tijd Eten was goed en warm en het smaakte fantastisch . Deze Chinees restaurant is echt een aanrader

Brigitte
22 Juli 2023
Hans Kranenburg
20 Juli 2023

Openingstijden op Google veranderen staan nu op 1200 uur

Jh cok
17 Juli 2023
Ans van den Berg
17 Juli 2023

Het was perfect op tijd en het was heel erg lekker

Anton
16 Juli 2023

HĂ©Ă©l lekker eten en vriendelijke bezorging. Aanbevolen.

Bart
12 Juli 2023

Vriendelijke bezorger maat het eten was niet goed. Tonijnsashimi zag grauw en de sushi rijst viel uit elkaar.

Erik
9 Juli 2023
petra de vreede
9 Juli 2023
Sandra Jacobs
6 Juli 2023
Ingrid
5 Juli 2023

Het eten was weer heel lekker en veel.ik zou geen verbeterpunten kunnen bedenken.top!

Oma
3 Juli 2023
John van de Wetering
2 Juli 2023

Kwaliteit en snelheid van bezorging zoals gewoonlijk, uitstekend.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Adh
2 Juli 2023

Prima bezorging,alles was nog erg warm

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Fam den Hollander
2 Juli 2023

Eten was redelijk lekker, nassi en bami goed de kip met annanas een aanrader en tomaten soep toppie zeer rijk gevuld. Helaas viel de babi pangang erg tegen; was droog. Bezorging is super, heel snel! En goede service, ontbrak een gerecht, deze werd snel nabezorgd.

Stoffelsma
1 Juli 2023

Het was erg lekker

Theo van der Ven
29 Juni 2023

Tomatensoep die we besteld hadden Was bijna helemaal leeg gelopen in de tas

Charon
26 Juni 2023

Heerlijkngegeten goed heet ook.

Hans
24 Juni 2023

De tijd dat het de lekkerste in de wijde omgeving was is echt voorbij. Garnalen in de tjap tjoy zijn net rubber, Babi pangang lijkt alsof het al de hele dag op het vuur staat, Nasi zo droog dat het uit je oren stuift. Nee bedankt, jammer.

Liesbeth Van Der Ven
19 Juni 2023

Eten was snel geleverd en goed warm. Het was heerlijk

Brigitta Knol
19 Juni 2023

Weer erg lekker en prima geregeld.

Kevin L
19 Juni 2023

Food and flavor quality has always been excellent and consistent. Delivery not so much. I usually order for myself, so not too worried about it being early or late... as long as it arrives. I would never order when I have guests due to past delivery time experiences. Including not receiving orders; and once receiving someone else's order. Something that stops me from ordering from Hou Sing now is the costs!! I understand the food price issues. However making portions smaller, and raising prices 'across the board' as they say -- this has caused me to rarely visit or order delivery. I used to order frequently. Now no more than once a month or every 2 months. Food manufacturers which supply grocery stores have also been making smaller packages with less contents, for the past 2 years -- while also raising their prices. The food market is taking advantage of both consumers and restaurants... and somehow continue to get away with it. It's hard to blame the restaurant for their price

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Alexia
19 Juni 2023
A. van der Vis
18 Juni 2023

Was heerlijk, alleen niet echt warm

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ge Noort
18 Juni 2023

Loempia viel tegen, heeft te lang op een hete plaat gelegen Babi pangang lekker, vooral het vlees en het eten was goed warm

de ruijter
18 Juni 2023

weer heerlijk gegeten

Peter Bazen
18 Juni 2023

Het eten was nog zeer warm (moesten toch wel een afstand van 10km afleggen). En het eten was voortreffelijk ==> van mij krijgen ze een 10!

Wilma
17 Juni 2023

Heerlijk doorbakken loempia’s

petra de vreede
13 Juni 2023

zoals altijd super lekker👍

Esther
11 Juni 2023

Eten was heerlijk! Stond al klaar toen ik aan kwam, aardige medewerker en goed warm bij thuiskomst :) Opmerkingen waren opgepakt, echt goed tevreden vanavond!

Wilma Nijhout
10 Juni 2023
M.Methorst
4 Juni 2023

De maaltijden die besteld waren zijn prima verzorgd, zeer ruime porties en het voornaamste, heerlijk bereid.De bestelling is ook op de afgesproken tijd bezorgd.Een aanrader vinden wij Hou Sing.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Fam Bakker
3 Juni 2023

Dit keer niet wat we gewend waren helaas. Poke bowl leek weer er zo ingesmeten en de sushi was niet eens opgerold lag allemaal zo los

Mark
1 Juni 2023

Heerlijke loempia, pisang goreng en bami speciaal. Pangsit goreng ook lekker, maar niet iets te hard. Overall prima gegeten!

Anja Vos
31 Mai 2023

Jammer dat de bezorger het verschil niet weet tussen Hazerswoude en Zoeterwoude waardoor hij 20 minuten langer onderweg is geweest

Stoffelsma
30 Mai 2023

Het was heel lekker.

Jaap & Adrie
29 Mai 2023

2 menu's besteld met dus 6 verschillende gerechten met Bami en Rijst Was heerlijk en ruim voldoende voor 4 volwassenen en 6 kinderen.

André
27 Mai 2023

Helaas vervelende discussie over niet compleet zijn bestelling. Gebeld en hielden vol dat het niet kon. Belde zelfs terug om dat nogmaals te vertellen. Uiteindelijk alsnog gekrgen maar bij een bestelling van 90 euro moelijk doen over 4 stokjes saté is wel beetje jammer. Eten als altijd goed hoewel porties wel minder groot lijken te worden

Steven
23 Mai 2023
Willem Niesthoven
22 Mai 2023

Wij hadden pangsit en een sushi box besteld. Helaas was de pangsit een tegenvaller. Grote gefrituurde vellen met een zeer summiere vulling. Ook de sashimi tonijn van de sushibox was een soort imitatie tonijn en dat was duidelijk te proeven. Voor de prijs van de sushi box zou de kwaliteit zeker beter kunnen. Wij zouden het anderen momenteel niet aanraden.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anoniem
19 Mai 2023

Gewoon goed eten en binnen 20 minuten bezorgd.

Brigitta Knol
16 Mai 2023

Erg lekkere gerechten. Wachttijd was wat langer maar het was zondag en moederdag :-)

De Herdt
15 Mai 2023

Ze waren wat vergeten en dat is niet de eerste keer! Misschien toch ff wat beter de tassen controleren voor ze de deur uitgaan, verder was het wel lekker.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Maas Methorst
15 Mai 2023

Heerlijk eten en prima op tijd bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Charon
14 Mai 2023

Heerlijk eten.

D
11 Mai 2023
Erik Schrama
10 Mai 2023

Keurig op tijd bezorgd, goed warm, portie ruim voldoende

Anita van de Kamp
8 Mai 2023

Het was heerlijk en lekker warm.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Corry Löhe
6 Mai 2023

We hebben heerlijk gegeten van de sushi

Vincent Giesbert
6 Mai 2023

Het was heerlijk!!!

Yvonne van Kampen
29 April 2023

Tis niet echt de bepaalde tijd klaar als je t gaat halen.. maar ja dat moet je dan de volgende keer maar incalculeren. T betekent wel dat de sushi ter plekke vers gemaakt word dus dan is me dat t wachten wel waard! 👍👍

Astrid
28 April 2023

Lekker, meer dan genoeg en op tijd bezorgd

Jolanda
25 April 2023

Bestelling geplaatst voor afhaal met een bepaalde tijd. Bestelling precies op juiste tijd klaar en niet hoeven wachten. Zoals gewoonlijk weer heerlijk (chinese bami met ossenhaas)

Stoffelsma
24 April 2023

Het was weer erg lekker.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

A
23 April 2023
jos goossens
22 April 2023

prima eten, snel en vriendelijk bezorgd

Elswijk
17 April 2023

Alleen jammer dat de kip zwarte bonensaus te pittig was voor mij en mijn dochter veel verse peper in.. Hebben dit helaas niet kunnen opeten. Zat wel genoeg vlees in

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Leo van der Pot
16 April 2023
R van Leeuwen
16 April 2023

Altijd lekker en wederom super snel bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ingrid
15 April 2023

Snelle bezorging door een uiterst vriendelijke mevrouw, eten is goed warm. Gerechten zijn goed van smaak en het vlees heerlijk mals.

Paula
11 April 2023

Wij hebben afgelopen week voor het eerst besteld en hebben echt gesmuld! Een indische rijsttafel en nog een keuzemenu. Alles was even smakelijk! We gaan zeker vaker bestellen!!!

Sandra Jacobs
10 April 2023
Sanne van t Wout
10 April 2023

Eten was lekker, bezorger was vrolijk en vriendelijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Simone Bleij
10 April 2023

Alle gerechten smaakten weer zoals altijd: Heerlijk! Kwaliteit is altijd hetzelfde bij Hou Sing

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Monique
9 April 2023
Paulien De bruin
8 April 2023

Sushi is altijd erg goed! Ook nu weer.

A Bregman
3 April 2023

Het was heerlijk

P. Lekx
3 April 2023
Stoffelsma
2 April 2023

Was lekker

Marinus e.h
30 MĂ€rz 2023
2394
26 MĂ€rz 2023

Perfect

Erik
26 MĂ€rz 2023

Als ervaringsdeskundige(50+ chinese Restaurants en 3 van de top 5 beste Chinese Restaurants van Nederland te hebben bezocht) wil ik hierbij pleiten om Hou-Sing ook in deze top 5 te plaatsen. Qua prijs en porties zijn ze goedkoop en de gerechten zijn perfect op smaak. Kip Kerrie, kip zwarte bonen saus zijn top! Enige kleine kritiek puntje: de Foe yang hai saus had een tikkeltje dikker gemogen, echt een aanrader en een dikke 10!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rene
26 MĂ€rz 2023

Nasi en bami hebben een groente en vlees allergie waarschijnlijk. Bezorging en vlees was goed maar nasi en bami slecht

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mark
26 MĂ€rz 2023

Het was wederom erg lekker eten en op de aangegeven afhaaltijd stond het klaar.

Jolande Labrie
26 MĂ€rz 2023

Het was heerlijk en keurig op tijd bezorgd.

Henk
23 MĂ€rz 2023
Cees Banning
20 MĂ€rz 2023

Ruim en voldoende eten. Alles smaakte heerlijk !

Wilma
20 MĂ€rz 2023

Prima eten en goede service

Wilma Platteel
13 MĂ€rz 2023
Harm de jonge
11 MĂ€rz 2023
Lasschuit
11 MĂ€rz 2023

Eten was ok. Service slecht. Bestelling geplaatst om 12u smidsags. Ophalen om 18u. Bij binnenkomst gelijk afrekenen en daarna maar wachten. Duurde uiteindelijk 30 min. Geen excuus. Tja t was gewoon druk. Maar vantevoren bestellen geeft de gelegenheid om t te plannen en je verwacht dan ook om die tijd je eten te kunnen halen. Het kan erger....er zaten mensen ook al 40 min te wachten op kleine bestellingen.

Mark
9 MĂ€rz 2023

Heerlijke loempia. Foe Yong Hai kip was erg flauw qua smaak, jammer want normaal gesproken heeft dat altijd een prima smaak.

chris Houben
9 MĂ€rz 2023

zeer lekker !

Charon
5 MĂ€rz 2023

Heerlijk gegeten en goede service.

Marcel
26 Februar 2023

Altijd heerlijk die gerechten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Regeling
26 Februar 2023

Was weer uitstekend en op afgesproken tijd bezorgd.

Mark
24 Februar 2023

Eten was weer erg lekker! Bezorging was goed op tijd en temperatuur was perfect.

Anita
23 Februar 2023
Erik Schrama
23 Februar 2023

Sushi niet strak genoeg gerold, viel uit elkaar.

Hans
22 Februar 2023

Nasi rames : smaak was goed en met twee soorten rundvlees. De hele maaltijd incl. de atjar zat echter in Ă©Ă©n plastic container waardoor Nasi heel nat was en het geheel er niet echt smakelijk uitzag.

Marco
19 Februar 2023

Keurig op tijd geleverd en prima eten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Annette vd Meijden
19 Februar 2023

Was weer heerlijk. Netjes op tijd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mark
16 Februar 2023

Heerlijke loempia, lekkere babi pangang zoetzure saus. Jammer dat de pangsit goreng donkerbruin en erg hard (sommige stukken te hard om te eten) was.

J.W. van der Linden
16 Februar 2023

Bestelling was precies p tijd klaar en alles smaakte voortreffelijk

L.
10 Februar 2023

Makkelijk bestellen en de bestelling was precies optijd klaar

Marcel
9 Februar 2023

Lekker eten. Keurig op tijd

Joren
5 Februar 2023

Helaas dreef de krokante buikspek in het vet en was het totaal niet knapperig of op smaak. Niet wat we gewend zijn van deze Chinees. En zeker met de gestegen prijzen voor het menu jammer dat deze kwaliteit geleverd word.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Regeling
5 Februar 2023

Goede kwaliteit en perfect op tijd bezord!

Stoffelsma
4 Februar 2023

Het was erg lekker

petra de vreede
30 Januar 2023

zoals altijd weer heerlijk gegeten

Wilma
30 Januar 2023

Heerlijk gegeten.

H
29 Januar 2023

We hadden Pisang Goreng besteld maar het beslag was erg dik en er zat weinig smaak aan .

Monique
27 Januar 2023

Goed en vlug!

Erik Buuts
27 Januar 2023

De bedragen gaan omhoog, ook voor het minimale bedrag om te laten brengen. Ook worden de porties met 3/4 verminderd ondanks dat de prijs gelijk is gebleven??????? Beetje jammer. Altijd met veel plezier besteld, maar dat gaat nu niet meer gebeuren helaas.

Dineke
24 Januar 2023

Het eten is geweldig. Alleen jammer dat de bezorger ongeveer 25 minuten te laat jwam

Meindert van den Berg
23 Januar 2023

Lekker eten.

Bart
22 Januar 2023

Eten was op tijd en goed. Helaas miste er een deel van de bestelling en werd de telefoon vervolgens gewoon niet opgenomen. Erg jammer.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Aedenhollander
22 Januar 2023

Beetje jammer dat de kroepoek er niet bij zat

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

A
22 Januar 2023
Albert
21 Januar 2023

Bami speciaal met kip en saté viel dit keer tegen. Kip was meer bot dan vlees

Petra Rijskamp
20 Januar 2023
Nick
16 Januar 2023

Heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Remon
15 Januar 2023

Gewoon weer top, zoals altijd!!

H.J.A. van de Ven
15 Januar 2023

Van bestellen tot bezorgen, inclusief kwaliteit, perfect!

Petra
15 Januar 2023

het gerecht met rundvlees was nogal stug, anderen wel goed

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ruud
14 Januar 2023
Hanneke Scherpenzeel
9 Januar 2023
Marijke
5 Januar 2023

Het was heerlijk! De sushi's zijn wel groot, liever een paar meer een maatje kleiner. Maar over all lekker!

veronique.van.neijhof
5 Januar 2023

Duidelijke app. Snelle en vriendelijke bezorging

Jaap Droste
3 Januar 2023

Weet dat het druk kan zijn, maar het zou beter zijn als in de bevestigingsemail, de verwachtte gereed tijd zou zijn aangegeven. Het eten was trouwens wel erg lekker!

Anoniem
3 Januar 2023

Er zat geen smaak of kraak aan de rijst van de pokebowl en de sushi. Echt heel erg flauw. Dus eigenlijk niet lekker helaas!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

C janssen
3 Januar 2023
Ada Hogenes van Harskamp
2 Januar 2023

Eten was niet warm

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bianca Verhagen
1 Januar 2022

Super! Eten op tijd klaar. Nog extra kroepoek gekregen. Heerlijk gegeten.

saskia
1 Januar 2022

weer super lekker gegeten. dit keer met 6 personen en alles was op gegaan. dat hebben wij niet eerder mee gemaakt.

Den Hertog
29 Dezember 2022

Het was heerlijk. Dank!

Reyneveld
28 Dezember 2022

Eten was prima maar duurde veel te lang. Kreeg mail dat ik het 18;20 kon afhalen, heb moeten wachten tot 19;00

Wilma Platteel
26 Dezember 2022

Heerlijk gegeten op tweede kerstdag , via de site besteld en zelf afhaal tijd bepaalt. Was vijf minuten later klaar dus heerlijk warm om mee te nemen. Prima kwaliteit en hoeveelheid.

Simon de Haan
26 Dezember 2022

Heerlijk gegeten, prima op tijd. Zeker nog een keer bestellen.

Charon
25 Dezember 2022

Het eten wat heerlijk. Fijn dat we eerder hebben besteld.(online) Op tijd gebracht prima service!Mvg Charon

Andries
25 Dezember 2022

Het was lekker

Jack
23 Dezember 2022
Regeling
23 Dezember 2022

Smaak was goed, soep kon alleen warmer was erg lauw.

T Cok
16 Dezember 2022

Was keurig verzorgde rijsttafel

Leonie
12 Dezember 2022

Helaas ruim een half uur te laat bezorgd, zonder ons op de hoogte te brengen. Gebakken banaan leek niet echt gebakken, helemaal geen knapperig korstje.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Stoffelsma
11 Dezember 2022

Was weer erg lekker. Alleen moest ik ruim een uur wachten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Arno Wubben
10 Dezember 2022

Bevestiging dat het om 17:50 gereed zou zijn, bij aankomst om 18:00 bleek dat niet het geval. Om 18:20 nogmaals om moeten vragen voordat het eindelijk doorkwam. Aardig eten maar dit soort tijd beloften worden niet gehaald (of over gecommuniceerd)

Fred
10 Dezember 2022

Duidelijke site. Het eten was erg lekker. Bestelling werd mooi op tijd geleverd. Voor herhaling vatbaar!

J. Peelen
8 Dezember 2022

Lekker eten en op tijd bezorgd!

Brigitte
6 Dezember 2022

De bestelling was volledig, eten was goed, bestelling kwam alleen later dan gepland

Jolieke de Groot
5 Dezember 2022

Na mijn online bestelling kreeg ik een melding dat de bezorging 90 minuten zou duren. Dat vond ik al best lang; als ik dit eerder had geweten had ik al een andere optie gekozen. Maar na die 90 minuten was de bestelling er nog niet. Na 2 uur ben ik gaan bellen. Toen waren ze net met mijn bestelling bezig en konden ze niet zeggen hoe lang het nog ging duren. Na 2,5 uur werd mijn bestelling bezorgd door een vriendelijke jongen die er natuurlijk ook niets aan kon doen. Maar zo lang wachten (met kleine kinderen, die de volgende dag weer naar school moeten; daarom had ik al om 16.45 besteld) is natuurlijk onacceptabel. Ik verwacht hiervoor wel enige compensatie. De sushi was goed en ik zou graag een volgende keer weer bij jullie bestellen maar betrouwbare informatie over levertijd is dan wel een vereiste.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Wilma Platteel
5 Dezember 2022

Makkelijk bestellen, goede ophaal tijd , en heerlijk gegeten.

de ruijter
4 Dezember 2022

weer super lekker gegeten met 10 personen. bezorging was ook goed op tijd.

D.K.
3 Dezember 2022
Stoffelsma
2 Dezember 2022

Was erg lekker!

De jong
27 November 2022

Een half uur later bezorgd dan aangeven en het was deze keer ook niet meer heel warm..

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

René de Jong
25 November 2022

Vandaag een heerlijke rijsttafel en ander menu besteld. Alles keurig op tijd bezorgd en weer heerlijk van kwaliteit. Hou Sing, een echte aanrader!

Tiny van der Poel
20 November 2022

Heerlijk!

Petra van es
20 November 2022

Had half 8 bestelling maar te vroeg ondat man dan pas thuis was. Dus was aardig aan afkoelen

Peter
19 November 2022

Perfect Ă©n op gewenste tijd bezorgd.

Jack Hertogh
17 November 2022

Zoals altijd heerlijk en zeer verse produkten

Anita
12 November 2022

Heerlijk gegeten

Miranda
11 November 2022

Het was weer heerlijk!

Martijn
9 November 2022
Emilie
1 November 2022

Vriendelijke bezorging, zeer snel gebracht, en uitstekend eten. Wel jammer dat je bij het maandmenu nu voor rijst en bami moet bijbetalen, maar gezien de inflatie begrijp ik het ergens ook wel. Alleen wel jammer dat restaurants en winkels alles aan de klant doorberekenen, want net als voor hun wordt het voor ons ook onbetaalbaar zo.

Regeling
25 Oktober 2022

Kwaliteit uitstekend en bezorging op aangegeven tijd

Peter
23 Oktober 2022

Erg goede Chinese maaltijd. Prima op smaak.

Jolanda
22 Oktober 2022

Opgegeven bij bestelling een tijd van z.s.m. Het zou volgens opgave een klein uurtje duren. Na een minuut of 40 werd de bestelling reeds bezorgd. Wederom heerlijk gegeten.

Stoffelsma
16 Oktober 2022

Het was erg lekker!

Teuni Zweeris
9 Oktober 2022

Was weer heerlijk. Goed warm en ruime porties

Michael
8 Oktober 2022

Exact op tijd geleverd, warm, smaakvol, helaas vergeten kroepoek te bestellen. Zeker de moeite waard om nog eens te bestellen.

Jo
7 Oktober 2022
Mark
7 Oktober 2022

Eten was erg lekker, warm en snel bezorgd!

Bas
7 Oktober 2022

De website is overzichtelijk en keurig op tijd werd de bestelling bezorgd. Alle gerechten waren warm bezorgd en heerlijk op smaak. We hebben weer genoten!

Mark
3 Oktober 2022

Lekker gegeten. Alles was prima in orde, heet en compleet (zelf gratis kroepoek erbij). Bezorging was iets aan de late kant (15-20 min later dan gevraagd) maar verder prima in orde.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Van der voort
2 Oktober 2022

Alles was perfect

Wendy
25 September 2022

Het was heerlijk .

Regeling
23 September 2022

Prima kwaliteit en op afgesproken tijdstip bezorgd.

Anneke Verhorik
22 September 2022
Amiek
15 September 2022

Heerlijk & op tijd bezorgt

Jacqueline
11 September 2022

Goed maar prijzig en bij bestelling van bijna 50 euro verwacht ik kroepoek of cassave gratis dus dat zou verbetering zijn.

Adenh
11 September 2022

Snelle bezorging, eten was prima

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Christ
10 September 2022

Erg snel bezorgd. Heel fijn. Eten was ietsjes kouder dan verwacht, maar verder goed gegeten. Zeker een aanrader.

A. van der Vis
10 September 2022

Het was lekker en voldoende. Het eten had wel iets warmer mogen zijn.

Joop.van Dijk
10 September 2022

Constante kwaliteit

De Jong
5 September 2022

De babi pangang was niet zo knapperig als we gewend zijn. Verder was het weer heerlijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Werf
4 September 2022

Heerlijk gegeten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Arie den hollander
4 September 2022

Snelle levering, eten was heerlijk en nog erg heet bij bezorging

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

R
3 September 2022

Bestelling was niet compleet. Toen we belden, werd er eerst wat moeilijk gedaan. Gelukkig kregen we uiteindelijk snel wat we nog misten.

Ingrid
3 September 2022

Snelle bezorging, warm en zeer smakelijk.

Chantalle
3 September 2022
Stoffelsma
2 September 2022

Het was erg lekker.

Re the uns
31 August 2022

Gewoon goed, op tijd en lekker...

Gerlien
30 August 2022

Makkelijk te bestellen. Goed op de hoogte gehouden hoe de status was van de bestelling. Goed warm bezorgd. En het smaakte heerlijk

Joke
30 August 2022
Yvonne v Kampen
29 August 2022

Ik hoorde zaterdag dat er ook sushi bij jullie te krijgen was. Gelijk gehaald zondag en vandaag weer!! Mmmmmm

A. van der Vis
27 August 2022

Heerlijk eten en snelle levering.

Anja Vos
27 August 2022

Nasi is duidelijk geen nasi, maar rijst met hier en daar een verdwaald mini stukje groenten.

Ruud
27 August 2022

Eten prima. Groot minpunt is dat ik besteld had via de site en het 18.10 klaar zou staan, 18.40 liep ik de deur uit zonder excuses of aangeboden compensatie ( die ik zou hebben afgeslagen ) Opzich niet het einde van de wereld maar met iemand thuis die al insuline had gespoten en dan wel moet gaan eten even stress. Maar volgende keer gewoon weer hou sing.

Mandy
25 August 2022

Super lekker gegeten en snelle bezorging.

J.
16 August 2022

Heerlijk gegeten. Service aan huis. Bezorging was exact op tijd.

Jh de jong
16 August 2022

Heerlijk warm was het eten

Regeling
16 August 2022

In eerste instantie was bami niet goed; rook en smaakte zuur. Was duidelijk niet van goede kwaliteit. Na gebeld te hebben werd er direct nieuwe bami bezorgd welke wel van goede kwaliteit was en prima smaakte. Perfecte oplossing, uitstekende service!

Anita
15 August 2022

Gadogado was echt heerlijk van smaak en knapperig vers Sommige stukken babi pangang waren erg hard

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bert Lekx
13 August 2022

Altijd prima kwaliteit, en keurig op tijd klaar. Wij komen er al tientallen jaren.

Stoffelsma
13 August 2022

Was erg lekker, maar het was te zout.

Wendy Peters
7 August 2022

Smaak was heel goed.

Bert
5 August 2022

Loempia was donkerbruin gebakken (korst te hard) en pangsit goreng ook! Verder alles okay en lekker.

B van zijdervelt
3 August 2022
Willem
3 August 2022

De kwaliteit van de sushi wordt helaas minder. Ook de stevigheid is minder, ze vallen snel uit elkaar met pakken. De avocado in de maki was onrijp dus keihard. Jammer, maar vind de prijs/kwaliteit helaas tegenvallen.

Stoffelsma
31 Juli 2022

Ik vond de Koe Loe Yuk niet lekker, omdat deze erg taai was. Ik vind dat het gerecht Koe Loe Yuk niet als hoofdgerecht moet worden beschouwd maar als bij gerecht. Mijn mening is dat Koe Loe Yuk geen Babi Pangang gerecht is, terwijl het er wel staat.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Steven
30 Juli 2022
Harskamp
30 Juli 2022

Gebakken banaan was echt niet ok! Slappehap. Heel jammer De rest was prima

Johan D.
30 Juli 2022

Wij hadden sushi besteld meestal is succes dan verzekerd. Dit keer was de sushi helaas niet goed gemaakt. Iedere sushi viel uit elkaar zodra wij er eentje wilde pakken. De smaak was uiteraard weer uitstekend.

Remon
29 Juli 2022

Eigenlijk geen verbeterpunten. Gewoon supergoed en lekker!!

FR
28 Juli 2022

wachttijd was Ă©Ă©n uur

Monique
26 Juli 2022

Zoals we gewend zijn. Lekker eten, goed warm en snel bezorgd door een vriendelijke mevrouw.

MJA Borgart
25 Juli 2022

Was heerlijk. Missch het vlees van de Csa seiu wat minder doorbakken. Dank !

Jos Goossens
23 Juli 2022
Elli Janson
18 Juli 2022

Snelle bezorging, met klant meegedacht. En bovenal heerlijk eten. Super!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

L Onderwater
17 Juli 2022
Gejus van Diggele
16 Juli 2022

Alles weer dik in orde. Heerlijk!

Danny
16 Juli 2022

De pokebowl is heerlijk, begrijpelijk is deze duurder geworden dat is de trent momenteel, alles wordt duurder. Ik vind het jammer dat er op voorhand al 0,10 wordt berekend voor een tasje, ik kan zelf ook een tasje meenemen. Niet om de 0,10 ct, maar om het feit dat het verplicht is.

Harmjan de Jonge
14 Juli 2022

Eten was gewoon slecht,smakeloos,bestellen al jaren bij u maar dit was echt erg slecht,alles weggegooid!

Kees
10 Juli 2022
Gemma
9 Juli 2022

Heerlijk

Erik
6 Juli 2022

Zoals gebruikelijk

Leon
4 Juli 2022

Kan de kortingscode niet invoeren tijdens bestellen via de site

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Steven
3 Juli 2022
Danielle
3 Juli 2022

Nasi was net witte rijst. Loempia's klef en vet. De twee nieuwe loempia's ook niet super. Eten is duurder geworden, maar niet lekkerder. Kwaliteit is echt achteruit gegaan. Jammer, want het was goed.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

jos bakker
27 Juni 2022

het was weer heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Theo van der ven
26 Juni 2022

Eten was 40 minuten later dan aangeven

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marjan
26 Juni 2022
Enger
24 Juni 2022

Perfect en super lekker snel bezorgd

T Cok
20 Juni 2022
Ruud
20 Juni 2022

Stipt op tijd afgeleverd !

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Regeling
16 Juni 2022

Prima kwaliteit en perfect op tijd bezorgd.

Clema van den Berg
13 Juni 2022

Alleen maar complimenten. Het was heerlijk 😋😋

Stoffelsma
13 Juni 2022

Het was erg lekker!

Prins
13 Juni 2022

Heerlijk drie keuze menu en ruim verdoende porties. Bezorging keurig op tijd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Dorien
5 Juni 2022

Bijna uur te laat bezorgd. Had om 17:30 besteld. Zou om 18:40 komen. We zaten om 19:30 pas aan tafel

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ruud
5 Juni 2022

Eten erg vers en goed op smaak , jammer dat de gebakken banaan er niet bij zat maar het blijft mensenwerk

Daniel Schuur
5 Juni 2022
Peter
30 Mai 2022

Zoals altijd prima kwaliteit eten. Had alleen besteld voor half zeven en het eten kwam pas om kwart over zeven. Terwijl dat niet gecommuniceerd werd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Familie Bakker
26 Mai 2022

Heerlijke poke -bowl 😋

Anita Andela
26 Mai 2022

Geen opmerkingen
eten prima! Bezorging prima
voor mij geen verbeterpunten..

M.M
21 Mai 2022

Normaal erg lekker. Deze keer was de For-nam niet krokant, maar slap en vet. De kroepoek en nasi hadden dezelfde aparte bijsmaak. Alsof het in raar smakende olie was gebakken. Bezorging goed en vriendelijk zoals altijd.

CB
20 Mai 2022

Prima

Wilma
20 Mai 2022
Cobie Dusoswa
19 Mai 2022

eten was lekker maar de 2 indonesische gerechten waren heel grote brokken vlees,met de draad mee gesneden.niet fijn om te eten.als je verstand van vlees hebt weet je dat je het vlees op de draad moet snijden.Dan is het veel makkelijker weg te kauwen.

Gejus van Diggele
19 Mai 2022

Het was weer precies op tijd, goed verzorgd en buitengewoon lekker!

Nick
19 Mai 2022

Altijd tevreden en blijven klant. Wat we wel jammer vonden was dat de tonijn van de sushi net niet helemaal meer vers was, waardoor we dit niet hebben gegeten.

Ton Van der Aar
16 Mai 2022
Aag
16 Mai 2022

Supersnelle levering. Helaas was de nasi niet op de goede temperatuur veel te lauw. Dat doet veel af aan de kwaliteit van de maaltijd. Jammer!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Regeling
14 Mai 2022

Kruiden waarschijnlijk veranderd waardoor zwate bonensaus niet alleen anders smaakte maar was ook zouter.

Toos
9 Mai 2022

Heerlijk gegeten tevreden.

Corrie Bos
9 Mai 2022

Jullie meer aan de afgesproken tijd houden. Afspraak 16.45 en het werd dik 17.00

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mark
9 Mai 2022

Netjes op tijd bezorgd (ondanks Moederdag), eten goed heet en er smakelijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Inge
9 Mai 2022

Het had wat warmer gemogen het was niet koud maar meestal is de bestelling warmer. Ik denk dat het door moederdag en daardoor drukker dan anders. Maar het was weer heerlijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rosa Van der Werf
8 Mai 2022

Op zondag 8 mei, moederdag, heb ik een bestelling via de site van Housing Hazerswoude-Rijndijk geplaatst. Ik heb een bestelling via de website geplaatst om 17.30, vooraf heb ik telefonisch contact opgenomen met een medewerker van Housing om te vragen of de wachttijd hetzelfde was als het eerst mogelijke bezorgmoment op de site. Waarop de medewerker antwoordde dat het bezorgmoment inderdaad hetzelfde is als aangegeven stond op de website. Nadat ik de bestelling geplaatst had, kreeg ik kort daarna een bevestigingsmail in mijn mail waarop het bezorgmoment 18.30 was. Om 18.50 uur had ik nog niks ontvangen en nam ik nogmaals telefonisch contact op met de medewerker van Housing. Ik vroeg waar mijn bestelling bleef, waarop er werd geantwoord: "Ik zie de bestelling niet meer hier liggen dus de bezorger zal onderweg zijn". Om 19.30 uur (2 uur later) had ik nog steeds niks ontvangen, waarna ik nog een keer telefonisch contact opnam om te vragen waar het bleef. De medewerker antwoordd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Huttinga
8 Mai 2022

Helaas vandaag om 17.55 konden we eten ophalen, een uur later was het pas klaar. Echt jammer, eten was ook niet goed warm.

André
28 April 2022

Eten was erg vet. Loempia was opengebroken en gedeeltelijk zwart van kleur. Hierdoor zat er veel vet in. Deze is in vuilnisbak beland. Ook de Pangshit was niet echt goed en vet.

Bianca
27 April 2022

Bezorging was vriendelijk maar wel 25 min later dan gereserveerd
 geeft niet echt natuurlijk, maar bevestig dan de tijd ook niet via de mail
 Verder heerlijk gegeten!!! En daar gaat het omđŸ€—

M. Blok
27 April 2022

Bezorging was op tijd. Had 2 loempias waarvan 1 donkerbruin verbrand was. Was niet te eten. Ze waren ook heel erg slap en zacht. Geen lekkere knapperige loempias. Ga dit hier niet meer bestellen.

Van Schaik
25 April 2022

Prima

Dennis
25 April 2022
John
24 April 2022

Familie feest , Eten besteld bij Hou Sing. Alles op tijd en iedereen positief over de kwaliteit van het eten. Was echt lekker en ruim voldoende.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anoniem
24 April 2022